27.4 C
Ellinikó
19/05/2024
elliniko-argiroupoli.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΕΚ: Αποθέωση Πινέδα στο Μεξικό για τις εμφανίσεις του

Κοινοποίηση

Το εγκώμιο του Ορμπελίν Πινέδα πλέκουν για ακόμα μια φορά στο Μεξικό μετά τα γκολ που σημείωσε ο χαφ της ΑΕΚ απέναντι σε Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ.
Ο Ορμπελίν Πινέδα πιάνει τα επίπεδα των περσινών εμφανίσεών του με την ΑΕΚ, με τον Μεξικανό μέσο να γνωρίζει ξανά την αποθέωση από τους συμπατριώτες του.

Συγκεκριμένα το TV Azteca υπογραμμίζει ότι ο «Όρμπε» βρίσκεται σε εξαιρετική φάση με την ΑΕΚ, κάτι που αποδεικνύεται και από τα πολύ υψηλά στατιστικά του στα παιχνίδια της Ένωσης τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στα γκολ που σημείωσε ο «Μαγίτο» με Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «με τις εμφανίσεις του με την ΑΕΚ μπορεί κάποια στιγμή να κάνει το άλμα σε ένα από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα», προσθέτοντας πως «πρέπει να διατηρήσει αυτή τη συνέπεια στις εμφανίσεις του τόσο με την ΑΕΚ, όσο και με την Εθνική ομάδα του Μεξικού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μία ακόμα διάκριση για τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης για τις πρωτοποριακές εφαρμογές του στην Πολιτική Προστασία

Lamda Development: Εσοδα 3,3 δισ. ευρώ από την πρώτη φάση της επένδυσης έως το 2026

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Ημερίδες Ενημέρωσης – Ευαισθητοποίησης για την Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Πνεύμονα «Μελίτη» στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ